Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA’nın Alaşehir ilçesinde inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan Muhammet Arda Bağırgan (19), hayatını kaybetti.

        Olay, saat 12.00 sıralarında Yeşilyurt Mahallesi’ndeki bir inşaatta meydana geldi. Muhammet Arda Bağırgan, inşaatta çalışırken akıma kapıldı. Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bağırgan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

        Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler