Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyespor’un milli karatecisi Nurbade Büber, 2024 Mayıs tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Büber, Manisa karate tarihinde Büyükler Avrupa Şampiyonası’na katılan ilk sporcu olarak da tarihe geçecek.
        Sude Nur Aksoy, Eda Eltemur, Fatma Naz Yenen, İrem Durmaz ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Nurbade Büber’den oluşan Kadın Kumite Milli Takımı 2024 Mayıs 2026 tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt kentinde Türkiye adına tatamiye çıkacak. Yaklaşık 3 aydır A Milli Takım kampında hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı karatecisi Nurbade Büber, Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası için Almanya’ya hareket etti. Milli sporcu, bugün İstanbul’dan Frankfurt’a uçtu.
        2024 Mayıs tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda ayyıldızlı forma ile mücadele edecek olan Büber, Manisa spor tarihi adına da önemli bir başarıya imza atacak. Manisa’dan ilk kez bir sporcu, Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası’nda tatamiye çıkacak.
        Uzun süredir A Milli Takım kampında yoğun tempoda çalışan milli karatecinin, şampiyonada hem Türkiye’yi hem de Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmesi bekleniyor.
        Manisa Büyükşehir Belediyespor yetkilileri, milli sporcu Nurbade Büber’e başarı dileklerini ileterek, Avrupa Şampiyonası’ndan madalya ile dönmesini temenni etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler