Heyelandan ulaşıma kapanan yolu açan iş makinesi uçuruma devrildi: 1 yaralı
OSMANİYE'de sağanağın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan köy yolunu açmak için çalıştırılan iş makinesi, uçuruma düştü.
OSMANİYE’de sağanağın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan köy yolunu açmak için çalıştırılan iş makinesi, uçuruma düştü. Yaralanan iş makinesi operatörü, hastaneye kaldırıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarıda bulunduğu Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde dün sağanak etkili oldu. Yağışın ardından ilçeye bağlı kırsal Çatak Mahallesi’nin yolu da meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, iş makineleriyle yolu açtı. Çalışmanın ardından dönüşe geçen bir ekibe ait iş makinesi ise uçuruma devrildi. İsmi öğrenilemeyen operatör, ilk müdahalesinin ardından Osmaniye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavisi süren yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.