Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Hendek ilçesinde emniyet ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
        Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik ortak bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında belirlenen adrese düzenlenen baskında E.Y. (25) isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın ikametinde yapılan aramalarda; 61 kilo bonzai yapımında kullanılacağı değerlendirilen 183.54 gram AM 2201 sentetik cannabinoid ham madde sıvısı, 171.2 gram skunk maddesi, beze emdirilmiş halde bin 676 içimlik 8.88 gram AM 2201 sentetik cannabinoid ham maddesi ve 46 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüpheli E.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler