Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Kütüphane Haftası dolayısıyla Merkez Cami 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

        İlçe Müftüsü Mehmet Zahid İçli, yaptığı açıklamada, kütüphanelerin bilginin ve hayal gücünün kapısını açan sessiz hazineler olduğunu belirtti.


        Hayatın her alanında ilerlemek için okumak gerektiğini dile getiren İçli, "İslam'ın ilk emrinin 'Oku' olması da okumanın ne derece önemli olduğunu ortaya koymaktadır. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.


        Kütüphaneyi ziyaret eden öğrenciler, yeni kitaplarla tanışmanın heyecanını yaşarken, kütüphane ortamını yakından tanıma fırsatı buldu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler