Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'un Çaykara ilçesini turizm merkezi Uzungöl'e bağlayan kara yolunda Karaçam yol ayrımında yaşanan kaya düşmesi vakaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
        ÇaykaraUzungöl yolunun Karaçam Mahallesi mevkii, bölgede kış aylarında yaşanan yoğun kar yağışı sonrası havaların ısınması ve karların hızlı erimesi nedeniyle heyelan ve kaya düşmesi vakalarını da beraberinde getiriyor. Geçmişte de kayaların düşmesi sonucu tehlikenin yaşandığı yolda bugün yamaçlardan karayoluna irili ufaklı kayalar düştü. Kaya düşmesi sonucu herhangi bir araç zarar görmezken, yol karşılıklı olarak ulaşıma kapatıldı. Yapılan kaya temizleme çalışmasının ardından yol yaklaşık bir saatin ardından kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler