Trabzonspor taktik çalıştı
TRABZONSPOR, Süper Lig'in 28'inci haftasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
TRABZONSPOR, Süper Lig’in 28’inci haftasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Bordo-mavili ekip, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını bugün saat 16.00’da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma çalışması yapıldı. Son bölümde ise taktiksel çalışma gerçekleştirildi. Ayrıca antrenman öncesinde Andre Onana, Anthony Nwakaeme, Ernest Muçi, Ozan Tufan ve Boran Başkan için doğum günü pastası kesildi.
Trabzonspor, yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.