Yalova'da barınakta köpek ölümleri iddiası üzerine soruşturma başlatıldı
Yalova Belediyesi Sokak Hayvanları Yaşam Merkezi'nde köpek ölümleri olduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
Yalova Belediyesi Sokak Hayvanları Yaşam Merkezi'nde köpek ölümleri olduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, Yalova Belediyesi Sokak Hayvanları Yaşam Merkezi'nde köpek ölümleriyle ilgili sosyal medyada paylaşılan videolar ve hayvanseverlerin suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı.
Soruşturma çerçevesinde savcılık talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri barınakta çalışma yaptı.
Barınaktaki hayvan ölümleri iddiasının detaylı şekilde araştırıldığı belirtildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.