Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeşilcam’ın Ömercik’i Ömer Dönmez son yolculuğuna uğurlandı - Magazin haberleri
        1

        İHA'nın haberine göre; Geçtiğimiz gün KOAH hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden Ömer Dönmez’in cenaze namazı Üsküdar’da bulunan Selimiye Camii’nde kılındı.

        2

        Öğle vaktinde kılınan cenaze namazına Dönmez’in Ailesi, Yeşilçam oyuncularında Edis Hun, Zeynep Değirmencioğlu, İzzet Günay ve çok sayıda sevenleri katıldı.

        3

        Tabutu başına Ömercik’in oynadığı filmlerin yer aldığı kitap konuldu. Kitabı eline alan Ediz Hun, tek tek sayfalara bakarak Ömer Dönmez ile oynadığı filmlere baktı.

        4

        Yeşilçam’da çok sayıda filmde rol arkadaşı ‘Ayşecik’ olarak bilinen Zeynep Değirmencioğlu ise tabutun başından biran olsun ayrılmadı.

        5

        Cenaze töreninde konuşan Ediz Hun, “Hepimizin başı sağ olsun. Üzüntülüyüz. O zamanlar çektiğimiz filmlerde pırıl pırıl bir çocuktu. Oğlumu ya da ben onun babasını canlandırmaktaydım. Çok inişli çıkışlı bir yaşam sürdü. Çok genç yaş diyebileceğimiz bir zaman diliminde yanımızdan ayrıldı” dedi.

        6

        Gözü yaşlı yeğeni Burcu Şan ise, "Türkiye’nin başı sağ olsun. Dayım iyi bir insandı. Saygılıydı. Ani oldu bizim içinde. Ecel takdir ilahi. Çocukluğum elinde geçti. O benim dayım ama ağabeyim de öteydi” şeklinde konuştu.