Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yılbaşında hangi oyunlar oynanır? Yılbaşı gecesi arkadaşlarınızla ve ailenizle oynayabileceğiniz oyunlar!
        1

        Tombala

        Tombala yılbaşı gecesinin klasikleşmiş oyunlarından biri olarak elbette yeni yılda oynanabilecek oyunlar listesinde ilk sırada yer alıyor. Evdeki herkesi bir araya toplayan tombalada istediğiniz renk kartı seçerek oyuna başlamış oluyorsunuz. Torbadan çıkan numaraları takip ederek çıkan rakamları topladığınızda gelsin çinkolar ve işte tombala! Kalabalık oyun anlayışı, rakamları uzatarak okumanın heyecanlı bekleyişi ve de nostaljiyi de içinde barındırması sebebi ile yılbaşının vazgeçilmezi tombalaya ilk sırayı veriyoruz.

        2

        Sessiz sinema

        Listemizin ikinci sırasında yine çok sevilenlerden sessiz sinema oyunu var. Sessiz sinemanın oynandığı ortamlarda gülme krizlerinin yaşandığına çoğu kez tanık olmuşsunuzdur. Konuşmanın yasak olduğu sadece beden dilini kullanarak ve mimiklerle abartılı ifadelerle filmleri anlatmaya çalışmak anlatıcı için biraz gayret gerektirse de izleyenler ve tahmin yürütenler için oldukça keyifli bir anıya dönüşecektir.

        3

        Monopoly

        Toplu olarak oynanabilecek en güzel oyunlardan biri olarak Monopoly geliştirilmiş versiyonlarıyla 2022 yılbaşı gecesinde de sevdiklerinizde renkli dakikalar yaşamanıza yardımcı olacak.

        4

        Tabu

        Eğlenceli kutu oyunlarından akla gelen ilk isimlerden biri olan Tabu'da yılbaşı için tercih edilecek oyunlardan. Oyunda adından da anlaşılacağı üzere tabu konulan kelimeleri kesinlikle kullanmadan, anlatılması gerekeni karşı tarafa ustaca ulaştırmanız gerekecek. XL versiyonu ile kelimeleri içinden çıkan kukla aracılığıyla ya da kelimeleri çizerek anlatabiliyorsunuz.

        5

        Pictionary Air

        Yeni nesil sessiz sinema olarak adlandırabileceğimiz bu oyun online oyunlar arasında çocuklar ve yetişkinler için bu yıl popüler oyunlar arasında yerini aldı. Anlatmak istediğiniz kelimeyi dijital bir kalem sayesinde çizerek ifade etmeye çalıştığınız oyun, yeni yılda oynanabilecek oyunlardan biri olabilir.

        6

        Cranium

        Ödüllü kutu oyunu Cranium, sizi sıra dışı bir eğlenceye davet ediyor! Bu oyunda bazen sahnenin yıldızı, bazen kelimelerin efendisi bazen de şaheserler yaratan bir sanatçı olacaksınız. İster çiziktirin, ister sahnede rol yapın, ister bilgi hazinenizi ortaya saçın!

        7

        Jenga Plus

        Yüksek adrenalin, stratejik hamleler, zirvede rakiple psikolojik kapışma! Kuleyi ilk deviren karizmayı çizer! Ustaların denge oyunu jenga yeni yılda oynanabilecek oyunlar listesinde!

        8

        Upwords

        3 boyutlu kelime oyunu ile eğlencenin boyutunu değiştirin! Harfleri sadece yan yana değil, üst üste de dizip yeni kelimeler üretebilirsiniz! Dikka! Kelimeler yükseldikçe heyecan da yükseliyor.

        9

        Kızma Birader

        Kızma birader oyunu yılbaşında ailecek oynanabilecek en eski ve eğlenceli oyunlardan biridir. Çocuklarla rahatlıkla oynayabileceğiniz bu yeni yıl oyunu geleneksel oyunlarımızı yeni nesile tanıtmanın da bir vesilesi olacak.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ