Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yıldız Asyalı, Bodrum'da - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; 2000'li yıllarda başrollerini Haluk Bilginer ve Arda Kural'la paylaştığı 'Eyvah Kızım Büyüdü' adlı diziyle ünlenen Yıldız Asyalı (40), tatil sezonunu müdavimi olduğu Bodrum'da açtı.

        2

        Uzun süredir ekranlardan uzak olan Asyalı, soluğu Emre Vatansever ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe Mira ile birlikte Gümüşlük'te aldı.

        3

        Önceki gün plajda objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, denize girerken görüntülendi.

        4

        Kızıyla birlikte suda eğlenceli anlar yaşayan Asyalı'nın neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

        5

        30 GÜNDE AYRILIK KARARI!

        Öte yandan oyuncu Yıldız Asyalı, geçtiğimiz sene yönetmen Kerem Saka ile Bodrum-Gümüşlük'teki bir otelde düğün töreni gerçekleştirmişti.

        Asyalı, "Evlilik teklifi bekliyordum. 4 ay önce tanıştık. Gelinliğimi kafamda hazırlamıştım, teklif geldiği gibi hemen her şeyi organize ettim." şeklinde konuşmuştu. Ancak çift, ani bir kararla yollarını ayırmıştı.

        6

        "RESMİ NİKAH YOK, DÜĞÜN YAPMIŞTIK"

        Kısa bir süre sonra ayrılığın nedeniyle ilgili konuşan ünlü oyuncu, "Havyan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem'in bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini ödeyerek, köpeğime kavuştum. Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı. Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık." demişti.

        7

        BİR ÇOCUK ANNESİ

        Ünlü oyuncu, 2015 yılında nikah masasına oturduğu Emre Vatansever ile 2017'de boşanmıştı. Çiftin Ayşe Mira adında kızları bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ