Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yıllar önce komaya giren Kenan Işık'ın son durumu hakkında ailesi konuştu! Kenan Işık'ın sağlık durumu nedir?
        1

        8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın son durumu sevenleri tarafından merak ediliyordu. Sevilen ismin sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

        2

        Kenan Işık'ın son durumu hakkında bilgiyi yakın arkadaşı Ozan Zeybek vermişti. Zeybek konuşmasında, sanatçıya çok iyi bakıldığını ve vücudunda herhangi bir yatak yaralanmasının olmadığını, kilosunun normal olduğunu söylemişti.

        3

        Spor salonunda fenalaşıp düşen, kafasını vuran ve hastaneye kaldırılan Kenan Işık, 4 saatlik operasyonun sonunda kritik dönemi atlatmış fakat komaya girmişti.

        4

        Bir dönem "Kim 500 Milyar İster?" programını sunan ve gönüllere taht kuran Kenan Işık hakkında ailesi tarafından yeni bir açıklama geldi.

        5

        Gelen son bilgilere göre, Kenan Işık'ın fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik yok. Ailesinden ve arkadaşlarının söylemlerine göre tam 8 yıldır komada olan Işık'ın durumu halen aynı.

        6

        Kenan Işık hakkında sosyal medyada gelen yorumlar ise ailesini isyan ettirdi. Işık için, "Uyansa tekrar uyumak ister" gibi yorumlar çok tepki gelmesine sebep oldu.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ