Servis bekliyordu! Sonrası dehşet!
Antalya'da, kontrolsüz kavşakta servis minibüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada, savrulan araçlar bu sırada işe gitmek için yol kenarında servis bekleyen Ümit Ünal´a (34) çarptı. Kazada Ünal yaşamını yitirirken, yaralanan 9 kişi hastaneye kaldırıldı
ABONE OLAntalya'nın Döşemealtı ilçesinde, saat 07.30 sıralarında Yeniköy Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde insanın kanını donduran bir trafik kazası meydana geldi. Turgut Özal Caddesi´nde seyir halindeki Abdullah Sercan Yalçın yönetimindeki otomobil ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi´nde ilerleyen Ramazan Deniz yönetimindeki servis minibüsü, kontrolsüz kavşakta çarpıştı.
Read more!
DHA'da yer alan habere göre savrulan araçlar, işe gitmek için kavşaktaki refüjde kendi iş yerinin servisini bekleyen Ümit Ünal'a çarptı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ