Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Yunanistan'dan Mitroglou açıklaması! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın devre arasında Fransa'nın Marsilya Kulübü'nden kadrosuna kattığı Kostas Mitroglou konusunda "Sözleşmesi sezon sonunda bitirilecek" iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Takıma geldiğinde formsuzluğu ile dikkat çeken golcü futbolcu, ardından da sakatlıklarla boğuşurken ayrılık iddiaları için Yunan basınından önemli açıklamalar gelmişti. Kostas Mitroglou da çıkan haberlere ilişkin olarak bir açıklama yaptı ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

        Yunan golcü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

        "Medyada yayınlanan her aptallığa inanmayın! Ben, takım arkadaşlarım, taraftarlar ve Galatasaray'ın ailesinin her üyesi 22. şampiyonluk dışında hiçbir şeye odaklanmıyor"

        YUNANİSTAN'DA NE YAZILMIŞTI?

        Yunan spor gazetecisi Alain Anastasakis, Mitroglou'nun kiralık sözleşmesinin sonlandırılacağına dair haberlerle ilgili "Şu an bu konuda tutarlı bir kaynak yok. Eğer Galatasaray, sözleşmeyi sonlandırmak istiyorsa sadece sağlık sorunlarını gösterebilir diye düşünüyorum. Mitroglou, mart ayında Yunanistan'ın Bosna Hersek ile oynadığı maçta sakatlandı ve o günden beri sahalara dönemedi. Eğer sözleşme iptali yapmak istiyorlarsa sadece sakatlığı neden olarak gösterebilirler" ifadelerini kullandı.

        31 yaşındaki yıldız, Cimbom'da 6 maça çıkarken 1 gol ile 1 asist üretti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ