Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yurt dışında evlenen ünlüler - Magazin haberleri
        1

        ŞÜKRAN OVALI - CANER ERKİN

        Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı 2017 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da evlendi. Çift bir yıl sonra da kızları Mihran Ela'yı kucaklarına aldı.

        2

        TOLGAHAN SAYIŞMAN - ALMEDA ABAZİ

        Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman da ABD'de evlendi. Onların seçtiği yer ise gösteri dünyasının yani bir anlamda şöhretin merkezi Los Angeles kenti oldu. 2017'de nikah masasına oturan Abazi ile Sayışma'nın Efehan ve Alina adında iki çocukları bulunuyor.

        3

        BURCU KARA - FIRAT PARLAK

        Oyuncu Burcu Kara ve yönetmen Fırat Parlak, Belçika'nın Orta Çağ'dan kalma mimarisi ile tanınan Brugge kentinde evlendi. 2016'da dünya evine giren aşıkların 2020'de çocukları Ali Çınar doğdu.

        4

        MUSTAFA SANDAL - MELİS SÜTŞURUP

        Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup da tercihi yurt dışından yana kullanan ünlülerden. Çift, 4 Haziran günü Roma'da mutluluğa 'evet' dedi. İkili daha sonra Marmaris'te düğün yaptı.

        5

        BEREN SAAT - KENAN DOĞULU

        Ünlü müzisyen Kenan Doğulu ile oyuncu Beren Saat ise ABD'nin Los Angeles kentinde hayatlarını birleştirdi. 2014'te nikah masasına oturan çift, bir dönem evliliklerinde kriz yaşasa da zor günleri atlattı.

        6

        KIVANÇ TATLITUĞ - BAŞAK DİZER

        Magazin dünyasının gözde çifti Kıvanç Tatlıtuğ ile Başar Dizer ise Fransa'nın başkenti Paris'te evlendi. Çift, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı. İkili oğullarına Kurt Efe ismini verdi.

        7

        SELMA ERGEÇ - CAN ÖZ

        Oyuncu Selma Ergeç ile Can Öz, 2015 yılında Almanya'da hayatlarını birleştirdi. İkili bir yıl sonra kızları Yasmin'e kavuştu.

        8

        EBRU ŞANCI -ALPASLAN ÖZTÜRK

        Model Ebru Şancı ise 2015 yılında şu sıralar Galatasaray'da top koşturan Alpaslan Öztürk ile muradına erdi. Belçika'da dünya evine giren çiftin,
        Ceylin, Kürşad Fırat ve Mila adında üç çocuğu bulunuyor.

        9

        GÜLŞEN - OZAN ÇOLAKOĞLU

        Müzisyen çift Gülşen ile Ozan Çolakoğlu 2016 yılında İspanya'nın Barcelona kentinde evlendi. İkilinin bir yıl sonra da çocukları Azur Benan dünyaya geldi.

        10

        HAKAN ÖZOĞUZ -SELİN ÖZOĞUZ

        Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, 2016 yılında Berlin’de Selin Özoğuz ile nikah masasına oturdu. Berlin’deki televizyon kulesi Berliner Fernsehturm’da nikah kıyan çift, düğünlerini ise Türkiye’de yaptı.

        11

        ZAHİDE YETİŞ -CEM ARISOY

        Sunucu Zahide Yetiş ve İş insanı Cem Arısoy, Paris'te nikah İstanbul'da düğün yaptı. 2014 yılında evlenen çift, 2018'de de çocukları Aras'ın doğmasıyla büyük mutluluk yaşadı.

        12

        GAMZE KARAMAN - NEDİM KEÇELİ

        2003 Miss Model of Türkiye Güzeli Gamze Karaman, iş insanı Nedim Keçeli ile 2017 yılında İtalya'nın gözde kenti Venedik'te evlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ