Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yuvamdaki Düşman 3. yeni bölüm fragmanı... Yuvamdaki Düşman'dan nefes kesen yeni bölüm!

        Yuvamdaki Düşman yeni bölümü izleyici tarafından merakla bekleniyor. Show TV'nin yeni dizisi Yuvamdaki Düşman'ın bu akşam ekrana gelecek olan sürprizlerle dolu yeni bölümünden yayınlanan sahne heyecanı doruğa çıkarıyor.

        YUVAMDAKİ DÜŞMAN 3. YENİ BÖLÜMÜNDE TEHLİKELİ YAKINLAŞMA!

        Heyecan ve entrika dolu hikayesiyle dikkat çeken ‘Yuvamdaki Düşman’ın 3. bölümünde tehlikeli planını adım adım uygulamaya devam eden Ceren, Kerem'i yatırırken karşılaştığı Murat'la tehlikeli bir yakınlaşmanın içine giriyor. Özel sahnede kullanılan Cem Adrian’ın Şebnem Ferah ile birlikte seslendirdiği “İnce Buz Üstünde Yürüyorum” şarkısı ise dikkat çekiyor.

        REKLAM

        Yapımını Düş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu Yuvamdaki Düşman; Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor. Ayrıca Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk sürpriz isimler olarak yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ