Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaycuma'da yapımına geçen yıl başlanıp, kısa bir sürede eğitimöğretime hazır hale getirilen Pehlivanlar Anaokulu hizmete açıldı.

        Geçen yıl yapımına başlanan Pehlivanlar Anaokulu; Kaymakam Serkan Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş'ın katıldığı törenle eğitimöğretim faaliyetlerine başladı. Tam kapasite ile faaliyetlerine başlayan Pehlivanlar Anaokulu böylelikle hizmet verdiği bölgede önemli bir eksikliği kapatmış oldu. Tüm donanım ve sarf malzemelerinin eksiksiz bir şekilde temin edilmesinin ardından hizmete giren anaokulu minik öğrencilere rahat ve güvenli ortamda eğitim görmelerini sağlayacak şekilde düzenlendi.

        Açılış sonrasında; okulun eğitimöğretime hazırlanma aşamaları hakkında Okul Müdürü Yeliz Sabahtan bilgi alan Kaymakam Serkan Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş daha sonra minik öğrenciler ve öğretmenleriyle sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler