Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Erkek ve kadınlara özel Sevgililer Günü hediyeleri - 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne hediye alsak? Haberler
        1

        Hayatta aşk olunca tüm duyguların üstüne, hatta ve hatta hayatın merkezine yerleşebiliyor. Dengeyi kaybetmediğiniz sürece de tadına doyum olmuyor aşkın. Bu yıl pandemiden dolayı belki de sık sık görüşemiyor ya da aranızda soğukluk olduğunu hissediyorsunuz. Ancak sevdiğiniz için düşünüp satın aldığınız en ufak hediye bile onların kalbini yumuşatacaktır.

        2

        Tüm dünyada aşkla kutlanan ve en özel günlerden olan 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi için hala bir fikriniz yoksa sizler için birbirinden farklı, anlamlı ve özel seçenekler hazırladık. İşte her bütçeye uygun kadınlar ve erkekler için 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri!

        3

        Çiçek Sepeti Hüsnüyusuf ve lilyum aranjmanı, 63 TL

        4

        Osevio La Masion tasarım çiçek, 149 TL

        5

        Kahve Dünyası Sevgililer Günü 5X5 kutusu, 65 TL

        6

        Pera Müzesi, Sevgililer Günü’nü çekiliş ve özel indirimlerle kutluyor. Müze ziyaretçilerini 2-12 Şubat tarihleri arasında Artshop’taki tüm ürünlerde %15 indirim fırsatı bekliyor. Aynı tarihlerde Instagram’da gerçekleşecek çekiliş sonucunda 20 katılımcı, çift kişilik müze girişi kazanacak.