Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Milli Piyango Milli Piyango sonuçları 19 Ağustos 2020 bilet sorgulama! Milli Piyango çekiliş sonucu

        Milli Piyango 19 Ağustos çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş bugünkü çekilişle birlikte sona erdi. Çekiliş Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) resmi internet sitesi olan www.millipiyangoonline.com adresinden canlı yayınlanıyor. Çekilişin ardından ise yine internet sitesi üzerinden çekiliş sonuçları ile birlikte tüm ikramiye bilgileri yer alıyor. Normalde her ayın 9 - 19 ve 29'unda yapılan Milli Piyango çekilişine ek olarak 31 Aralık, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi resmi bayram günlerinde de özel çekilişler düzenleniyor. 19 Ağustos Milli Piyango çekiliş sonuçları, bilet sorgulama sayfası haberimizde.

        MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Milli Piyango çekilişleri bundan sonra her ayın 9 - 19 ve 29'unda saat 15.30'da gerçekleştiriliyor. Amorti ve büyük ikramiye çekilişi ise saat 17.30'da yapılıyor. Çekilişler www.millipiyangoonline.com üzerinden canlı yayınlanıyor.

        MPİ MİLLİ PİYANGO SORGULAMA - 19 AĞUSTOS 2020

        Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından gerçekleştirilecek 19 Ağustos Milli Piyango çekiliş sonuçları belli oldu. Amorti rakamları 4 ve 9 oldu. Büyük ikramiye olan 3 milyon liranın isabet ettiği rakamlar da 5 - 6 - 2 - 2 - 1 - 9 oldu. Milli Piyango çekiliş sonuçlarını aşağıdaki bağlantı üzerinden sorgulayabilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ