Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan 2020 SAG Ödülleri'ne Brad Pitt ve Jennifer Aniston damgası - Magazin haberleri
        1

        Los Angeles’taki Shrine Auditorium’da gerçekleştirilen 2020 SAG Ödülleri (Ekran Oyuncuları Birliği) töreninin en dikkat çeken anlarından biri, ödül ve kırmızı halı kadar eski çift Jennifer Aniston ve Brad Pitt’in karşılaşmasıydı.

        2

        Once Upon a Time in Hollywood filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçilen Brad Pitt, esprili bir ödül konuşması gerçekleştirdi.

        3

        Filmdeki karakterini anlatırken, “Karısıyla geçinemeyen bir adam” deyince kamera eski eşi Jennifer Aniston’ı gösterdi.

        4

        Pitt, “Dürüst olalım, zor bir bölümdü. Yükseğe çıkan, gömleğini çıkaran ve karısıyla ilişki kuramayan bir adam. Büyük gerilim. Büyük” şeklindeki esprili sözlerine Aniston gülerek ve alkışlayarak karşılık verdi.

        5

        Aniston, The Morning Show dizisindeki performansıyla drama dizisi dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülü aldı.

        6

        Pitt, Aniston'ın ödül konuşmasını izlerken böyle görüntülendi.

        7

        Aniston ile eski eşi Brad Pitt, ödül konuşması sonrası sahne arkasında karşılaştılar.

        8

        Ödül töreninden sonra Jennifer Aniston'ın paylaştığı fotoğraflar ise olay oldu. İlk karede sabahın ilk ışıklarıyla evine dönen Aniston'ın aracında çekilen pozu yer alıyor. Unutulmaz bir gece olduğunu belirten Aniston, kendisine ödül kazandıran programa da SAG jürisine de teşekkür ediyor.

        9

        Bu karede de Aniston'ın o gece giydiği elbise ve ayakkabılar ile kazandığı SAG heykelciği, güzel bir bahçeye bakan küvetin kenarında görülüyor.

        Heyecanlı bir hayranı Aniston'ın paylaşımına "Umarım o elbiseyi Brad çıkarmıştır" yorumunu yaptı. Bazı hayranları da o kareyi Brad Pitt'in çekmiş olabileceğini şaka yollu belirtti.

        10

        1998 yılında birlikte olmaya başlayan Pitt ve Aniston, 2000 yılında Malibu’da gizli bir törenle evlenmişti.


        11

        Çift, 2005’te ayrılma kararı almış ve iki ay sonra da Aniston boşanma davası açmıştı. Çiftin boşanmasında gerekçe olarak, Pitt'in Aniston'u aldatma iddiaları gündeme gelmişti.

        12

        Ayrılıktan kısa bir süre sonra Brad Pitt ile Mr. and Mrs. Smith filminde birlikte rol aldığı Angelina Jolie'nin aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ