Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2020 İstanbul yılbaşı programları ve yılbaşı eğlencesi mekanları! - Haberler
        1

        2020'ye girmemize çok kısa bir süre kaldı. Yılbaşı yaklaşırken de bu gecede keyifli vakit geçirmek isteyenler yılbaşı programlarını araştırmaya koyuldu. Peki İstanbul'da yılbaşında nereye gidilebilir? 2019 yılbaşı programlarını Habertürk'ten Bilge Nur Akan derledi...

        2

        W İSTANBUL

        W Istanbul, yeni yıla müzik dolu girmek isteyenlere üç farklı sahnede 20 DJ ile eğlence sunmaya hazırlanıyor. W Lounge’da, yılbaşı gecesi ünlü DJ’lerin çalacağı Hip-Hop, Pop ve Disco müzikler, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerle dolu W tarzı açık büfe geceye sevdikleriniz ile birlikte eşlik etmek için hazır!

        3

        ÇIRAĞAN SARAYI

        Çırağan Sarayı'nın birinci katında yer alan Tuğra Restoran, yeni yıl konseptine uygun menü ve canlı fasıl müziği sunuyor. Enginar üzerinde ıstakoz madalyon, asma yaprağında kaz ciğerli bıldırcın dolması, pazıya sarılı kalkan balığı, kestaneli hindi dolması, yeni yıla özel tatlılar, ve daha birçok sürprizin fiyatı kişi başı 1.100 TL.

        4

        Laledan Restoran ise 31 Aralık 2018 yılbaşı akşamı canlı müzik eşliğinde İtalyan şarküterileri, birbirinden leziz risotto ile ev yapımı makarna çeşitleri köşesi, dana etli lazanya, gremolata ile ızgara kuzu pirzola, İtalyan dana braciola, deniz mahsülleri ve İtalyan tatlılarıyla yeni yıla özel ziyafet şöleni sunuyor. Laledan restoranda 31 Aralık 2019 akşamı gala yemeğinde sunulacak lezzetler bir kadeh hoş geldin içeceği dahil kişi başı 950 TL.

        5

        Gazebo’da 31 Aralık 2019 akşamı canlı müzik eşliğinde yeni yıl yemeğinde sunulacak açık büfe lezzetler bir kadeh hoş geldin içeceği dahil kişi başı 700 TL.

        6

        JOLLY JOKER

        Jolly Joker, 31 Aralık’ta hazırladığı yılbaşı programı ile 2020’ye eğlendirerek giriyor. Canlı müzik ve eğlenceyi herkes için erişebilir kılan Jolly Joker Vadistanbul’da 31 Aralık gecesi Ceylan Ertem, unutulmaz Sezen Aksu şarkılarını seslendirecek.

        7

        Türk rock müziğinin önemli seslerinden Haluk Levent & Melek Mosso ile Jolly Joker Kartal’da sevenleri ile yeni yıla girecek.

        8

        KİLİMANJARO

        Yapı Kredi bomontiada’da yer alan Kilimanjaro, yılbaşı gecesi için misafirlerine özel menu ve DJ performanı sunuyor. Yılbaşında hazırlanan menünün başlangıçlarında dereotlu çıtır kraker eşliğinde sunulan balkabaklı humus, kereviz, yer elması ve ayvanın yer aldığı karışık zeytinyağlı tabağı ve çerkez tavuğu yer alıyor.

        9

        Ara sıcak olarak sunulan lor peyniri dolgulu ev yapımı ravioli, közlenmiş patlıcan ile sunuluyor. Deniz mahsulü severler için ılık ahtapot, közlenmiş biber sosu ile lezzetlendirilerek ikram ediliyor.

        10

        MONOCHROME

        Monochrome, yılbaşı akşamı herkesin damak tadına uygun alternatifler hazırladı. Balkabağı çorbası, şarküteri ürünleri, peynir çeşitleri, Hindistan cevizi ile zencefille marine edilmiş tavuk özellikle kalabalık masalar için paylaşımlı önerilen lezzetler arasında yer alıyor. Ana yemeklerde özel baharatlarla hazırlanan patates kızartması eşliğinde sunulan Cafe de Paris Soslu Dana Bonfile ve adaçayı aromalı pane, roka, çeri domates, taze baharatlı tereyağı ve balsamik kreması ile lezzetlendirilen Tavuk Şinitzel dikkat çekiyor.

        11

        HILTON ISTANBUL MASLAK

        Hilton Istanbul Maslak’ta 31 Aralık gecesi müzik ve ziyafet bir arada olacak. Otelin balo salonunda gerçekleşecek olan yılbaşı programı ilk olarak Bahar Koçak ile Özülkü Orkestrası’nın müzikleri eşliğinde başlayacak.

        12

        Program sevilen çift Eda ve Metin Özülkü konseri ile devam edecek. 2020’nin ilerleyen saatlerinde ise DJ performası başlayacak. Davette beş aşamalı gurme tatlardan oluşan gala yemeği menüsü sunulacak.

        13

        CVK PARK BOSPHORUS

        CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'un yeni yıl programında canlı müzik, yılbaşı menüsü oryantal şovlar ve özel sürprizler var. Rıza Cumhur Demir'in performans sergileyeceği gecede Istakozlu karnıbahar çorbası, keçi peynirli kabak çiçeği dolması, dana madalyon, pilavlı taze baharatlı hindi sarma gibi lezzetler yer alıyor. Gecenin tatlı kapanışını ise taze orman meyveleri, ceviz dondurması eşliğinde çıtır balkabağı ve tahinli, sütlü çikolata mus yapıyor. Fiyatlar ise paket olarak satın alındığında 900-1100 TL arasında değişiyor.

        14

        ATİLER RESTORAN

        Yeni yılı şehrin içinde, ama bir o kadar da kalabalıktan uzak, rahat ve samimi bir ortamda karşılamak için Atiler Restoran tercih edilebilir. Atiler Restoran’ın yılbaşı menüsü geleneksel lezzetlerimizi dünya mutfağı ile birleştiriyor.

        15

        DJ performansının eşlik edeceği bu eğlence, gece 24.00’ten sonra mangalda sucuk-ekmek servisi ile sona eriyor. Yılbaşı menüsünün fiyatı ise kişi başı 400 TL.

        16

        WYNDHAM GRAND KALAMIŞ

        Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, yılbaşında 3 seçenek sunuyor. Otelde, Mehmet Erdem Kalamış Balo Salonu’nda sahne alacak. Aynı anda Beykoz Balo Salonu’nda çıkacak İlhan Güryalçın misafirlerini pop şarkıları ile eğlendirecek.

        17

        Ouzo Roof Restaurant’ta ise Grek müziğinin sevilen ismi Yorgo, yeni yıla merhaba diyecek. Mehmet Erdem ile Kalamış Balo Salonu’ndaki yılbaşı programı 175 TL’den başlıyor. Beykoz Balo Salonu’nda gerçekleşecek İlhan Güryalçın konserine katılmak isteyenler için kişi başı fiyat 500 TL. Ouzo Roof Restaurant’taki yılbaşı programının kişi başı fiyatı ise 750 TL.

        18

        DİVAN İSTANBUL

        Divan İstanbul, Divan Suites İstanbul G-Plus ve Divan İstanbul City yılbaşı için farklı programlar hazırladı. Divan şeflerinin yeni yıl için oluşturduğu 7 aşamalı degüstasyon menüsü limitsiz yerli içecek eşliğinde kişi başı 745 TL’den sunuluyor.

        19

        THE POPULIST

        The Populist, 2020 yılını yemek ve müzikle karşılamak isteyenler için bir yılbaşı programı oluşturdu. The Populist’in yılbaşı menüsünde; keçi peynirli ve parmesanlı bresaola, çıtır tavuk, tütsülenmiş dana sosis, Populist köfte ve geniş dilim patates seçeneklerinin yer aldığı atıştırmalık tabağı, portobello veya tercihe göre peynirli pizetta yer alıyor.

        20

        Kestaneli & keçi peynirli pancar salatası ve kestaneli hindi sarma da yılbaşı menüsünün spesiyal lezzetleri olarak öne çıkıyor. Mekan ayrıca Cihan Saldıran, Kaan Yüceil ve Nadir Duman’ın DJ performanslarıyla 2020 yılına hareketli bir başlangıç yapacak.

        21

        GRANDMA'S WONDERLAND

        Silivri’de zamanın çok yavaş aktığı, şehrin yanı başında fakat şehirden çok uzak bir lokasyonda Grandma’s Wonderland sessiz bir yeni yıl geçirmek isteyenler için güzel bir seçenek...

        22

        Danışman Şefi Bülent Akkızoğlu tarafından hazırlanan otelin menüsünde Trakya bölgesinin tüm nimetlerini bulabilirsiniz.

        23

        HİLTON İSTANBUL BOSPHORUS

        Hilton İstanbul Bosphorus, yılbaşı gecesine özel farklı konseptler oluşturdu. Uzak Doğu mutfağından, yerli ve uluslararası peynir çeşitlerine; zeytinyağlılardan Anadolu mutfağının en sevilen lezzetlerine geniş bir seçkinin yer alacağı yılbaşı büfesinde, şov sunum istasyonlarında tuzda levrek, ağır ateşte pişmiş hindi ve geleneksel lezzetlerden döner kebap yer alırken; ana yemekler arasında kuzu pirzola, dana madalyon mantar ragu, somon “levenghi, ricotta ravioli” gibi lezzetler bulunacak.

        24

        Hilton İstanbul Bosphorus’taki alternatif eğlencenin adresi Veranda Terrace Bar, yılbaşı paketi ve A la Carte menüsünden servis yapıyor.

        25

        RAFFLES İSTANBUL

        Raffles'taki Rocca Rastaurant’ta yeni yıl gala yemeği, Hülya Uysal’ın saksafon performansının eşlik ettiği Lavinia’da, yeni yıl kokteyli ile başlıyor. Rocca’daki gala yemeği 6 aşamalı menüden oluşuyor. Suit Up’ın canlı performansı da geceyi renklendiriyor.

        26

        Gece Long Bar’da DJ Fatih Mutlu’nun ‘Gece Ritimleri’ performansı ile gerçekleşecek after party ile devam ediyor. ISOKYO ise menüsü ve programıyla da misafirlerini Uzakdoğu mutfağına doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Rocca Restaurant yılbaşı gala yemeği fiyatı kişi başı 1.350 TL.
        ISOKYO Pan-Asya restaurant yılbaşı gala yemeği kişi başı 1.200 TL.
        Long Bar after party ise kişi başı 250 TL.

        27

        THE MARMARA TAKSİM

        The Marmara Taksim, 2020’ye eğlenerek girmek isteyen misafirleri için 360 derece İstanbul manzarası eşliğinde yılbaşı programı hazırladı. Bu gecede Executive şef Tolga Özkaya’nın hazırladığı lezzetlerle dolu menülere, Melis Kar ve grubunun sahne performansı eşlik edecek. 360 derecelik İstanbul manzarası ile Panorama Restaurant’taki bu yılbaşı partisi, yeni yılın ilk saatlerinde after party ile devam edecek. Yine Tolga Özkaya’nın lezzetleri ile vejetaryen misafirlere de menü sunulacak.

        28

        MEOS BALIK

        Meos Balık, yılbaşı programlarıyla misafirlerini eğlendirmeye devam ediyor. Aqua Florya’da yer alan Meos Balık’ta, yılbaşı gecesi assolist Aslı Hünel repertuarını sevenleriyle buluşturacak. Meos şeflerinin geceye özel hazırladıkları meze çeşitleri, ara sıcaklar, mevsimsel taze balıklar ve yemek sonrası tatlı keyfinize keyif katabileceğiniz lezzetler sizleri bekliyor olacak. Ayrıca gecede sürpriz çekilişler olacak.

        29

        GRAND HYATT

        Grand Hyatt İstanbul, özel hazırladığı menü ve programıyla, 2020 yılına sevdikleri ile birlikte eğlenerek girmek isteyen misafirlerini bekliyor. Grand Hyatt, bünyesinde yer alan 34 Restaurant, birbirinden farklı ve lezzetli mezeler, deniz ürünleri, hindili pilavın başta olduğu farklı et seçenekleri ile zengin bir yılbaşı sofrası sunuyor. Misafirleri ayrıca gece 24.00 itibari ile işkembe çorbası, sucuk ızgara, pizza servisi ile mutlu bir son bekliyor. 34 Restoran’da, yılbaşı yemeğine canlı performansı ile Vural Kaya eşlik ediyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise misafirleri oryantal show ve DJ ile daha hareketli dakikalar bekliyor. 31 Aralık 2019 Salı günü 20.00’de başlayıp sabahın ilerleyen saatlerine kadar sürecek olan yılbaşı yemeği ve eğlencesinin kişi başı fiyatı limitsiz yerli içecek dâhil 799 TL.

        30

        FRANKIE İSTANBUL

        Nişantaşı Sofa otelin üzerinde bulunan ünlü restoran Frankie İstanbul, 2020 yılına Bengü Beker programı ve özel bir menüyle giriyor. Frankie'nin yılbaşı programı kişi başı 1650 TL.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ