Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan 2021 MET Gala sonrası partiye yıldız yağmuru! Gece uzun sürdü... - Magazin haberleri
        1

        Rihanna'nın MET Gala sonrası düzenlediği partiye birçok ünlü isim katıldı.

        2

        Partiye siyah iddialı kıyafetleriyle ev sahipliği yapan Barbadoslu şarkıcı, gece boyunca rapçi sevgilisi ASAP Rocky ile eğlendi.

        3

        Met Gala'da yüzünü tamamen kaplayan ilginç bir kostüm giyen Kim Kardashian, parti için de lüks marka imzalı bir kıyafet seçti. Kardashian, kedi kadın kıyafetiyle kaldığı otelden çıkarken objektiflere yansıdı.

        4

        Reality show yıldızı, galadakinin aksine bu kez yüzünü açıkta bırakan bir kostüm tercih etti. Kardashian'ın ilginç kombinini siyah bir gözlükle tamamladığı görüldü.

        5

        Podyum dünyasının aranılan modellerinden olan Kendall Jenner, kırmızı elbisesi ile iddiasını konuşturdu.

        6

        Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Shawn Mendes-Camila Cabello çifti, geceye el ele katıldı.

        7

        "Transformers" serisi başta olmak üzere çeşitli önemli filmlerde rol alan Amerikalı oyuncu Megan Fox, gecede şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly ile birlikte görüntülendi. Fox, yine tercihini kırmızı renkli bir elbiseden yana kullandı.

        8

        MET Gala sonrası parti düzenleyen bir başka isim de Justin Bieber'dı. Kanadalı şarkıcı, eşi Hailey Baldwin ile birlikte partiye ev sahipliği yaptı. Gösteri dünyasının genç aşıkları, siyah şıklıklarını konuşturdu.

        9

        Annesi Cindy Crawford gibi moda dünyasında emin adımlarla ilerleyen model Kaia Gerber, Avustralyalı oyuncu sevgilisi Jacob Elordi ile geceye giriş yaptı.

        10

        'Popun kraliçesi' Madonna'nın kızı Lourdes Leon, salaş tarzı ile dikkat çekti. Leon'un beyaz tişörtünün altına yırtık kot pantolon giydiği görüldü.

        11

        Rapçi Megan Thee Stallion, geceye baştan aşağı leopar desenine bürünen sevgilisiyle el ele katıldı.

        12

        Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle gerçekleşemeyen MET Gala geri döndü! 1948 yılından beri New York Metropolitan Müzesi Kostüm Enstitüsü'ne gelir sağlamak için düzenlenen gala gecesi New York'ta yapıldı.

        Geçtiğimiz gün baştan aşağıya giydiği siyah deri elbise ile çok konuşulan Kim Kardashian, gizemli tercihi ile yine şaşırtmayı bildi. Ünlü yıldız yüzü dahil vücudunun tamamını kapatan yine siyah bir kıyafet tercih etti.

        Rihhana, sürpriz yapıp geceye sevgilisi ASAP Rocky ile katılırken, Kendall Jenner ve Irina Shayk ise transparan kıyafetleriyle meraklı bakışları üzerlerinde topladı.

        34

        Alicia Keys

        35

        Kate Hudson ile Ciara

        36

        Emma Raducanu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ