Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim YKS 4 yıllık üniversite taban puanları 2022: ÖSYM Üniversite taban puanları açıklandı mı ve ne zaman belli olacak? YKS sıralaması ile üniversite kontenjanları ne zaman açıklanacak?
        1

        2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ardından sınava giren katılımcılar sonuçların açıklanmasını beklerken bir yandan da 4 yıllık üniversite taban puanları ve 2022 başarı sıralaması hakkında araştırmalar yapıyor. Lisans programlarının en yüksek ve en düşük başarı sıralamaları merak ediliyor. İşte 2022 YKS 4 yıllık üniversite (lisans) taban puanları...

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2

        YKS 4 YILLIK BÖLÜMLER VE TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

        ÖSYM tarafından yayınlanan takvimde YKS sonuç açıklanma tarihi duyuruldu. Üniversite taban puanları başarı ve kontenjan sıralaması ise henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklama yapıldığında haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

        4 YILLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ VE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan resmi açıklamaya göre, 2022 YKS sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Üniversite taban puanlarının ise sonuçların açıklanmasının hemen ardından duyurulması bekleniyor.

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ