Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 23 Nisan'da İETT toplu ulaşıma ücretsiz mi? Ankara, İzmir ve İstanbul'da 23 Nisan ulaşım bedava mı, saat kaça kadar? (Otobüs, vapur, metro, metrobüs, marmaray)
        1

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecan ve coşkuyla karşılanıyor. 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? Sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

        23 NİSAN'DA TOPLU TAŞIMA ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

        Metrobüs, otobüs, metro, marmaray ve vapur seferleri ile İstanbul, Ankara ve İzmir'de her gün milyonlarca vatandaş ulaşım sağlıyor. Büyükşehirlerimizde yaşayan vatandaşlar 23 Nisan bugün toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. İşte Belediyelerin 23 Nisan ulaşım kararı...

        2

        İSTANBUL'DA 23 NİSAN'DA ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ndan yapılan açıklamada bugün toplu taşımanının ücretsiz olduğu açıklandı. Yapılan açıklamada; "23 Nisan Cumartesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü resmi tatil olması nedeniyle istanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olarak hizmet verecektir." denildi.

        3

        23 NİSAN'DA ANKARA EGO OTOBÜSLERİ Mİ?

        Ankara Büyükşehir Belediyesi de resmi sosyal medya hesabından "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Ankara'da ulaşım ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.

        4

        İZMİR'DE 23 NİSAN'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

        İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ulaşımın 23 Nisan'da 1 kuruş olacağını açıkladı. Tunç Soyer "23 Nisan’da toplu ulaşım 1 Kuruş.

        Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutlamak için buluşalım." dedi.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ