Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Açıköğretim büroları saat kaçta açılır kaçta kapanır? Açıköğretim Büroları mesai saatleri - Merak Edilenler Haberleri

        Anadolu Üniversitesinin bir fakültesi olan ve 1 milyondan fazla öğrencisi olan Açıköğretim Fakültesi ya da kısa adı ile AÖF, uzaktan eğitim metodu ile eğitim veriyor.

        Türkiye'nin dört bir yanında bulunan Açıköğretim Fakültesi öğrencileri için; ders kitaplarının dağıtımı, askerlik tecil işlemleri, öğrenci belgesi işlemleri, transkript, öğrenci kimlik kartı, kayıt silme, kayıt yenileme, ders seçimi, adres değişikliği gibi çok sayıda işlem AÖF bürolarında gerçekleştiriliyor. Bu nedenleAçıköğretim bürosu çalışma saatleri, sayıları milyonu bulan öğrenciler tarafından merak ediliyor.

        AÇIKÖĞRETİM BÜROSUAÇILIŞ VE KAPANIŞ SAATLERİ

        Açıköğretimbürosu hafta içi mesaiye sabah 08.30’da başlıyor. Öğle tatiline 12.00’da giren AÖF bürosu 13.30’da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17.00’a kadar mesaiye devam eder. AÖF büroları hafta sonu yani cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

        REKLAM

        Açıköğretim büroları ayrıca, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramların süresi boyunca, Arefe gününde ve ayrıca 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 1 Ocak ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde hizmet vermemektedir.

        AÇIKÖĞRETİM BÜROSU İLETİŞİM BİLGİLERİ

        Açıköğretim Fakültesi Çağrı Merkezine 444 10 26 telefon numarası üzerinden, Açıköğretim Etkileşim Merkezinin Çağrı Merkezine ise 0850 200 46 10 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ