Adana'da korkunç olay! Çifte kadın katliamı!
Adana'da dün gece akılalmaz bir olay yaşandı. Kozan ilçesinde yoldan geçenler park halinde bir otomobil gördü. Durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri birisi araç içerisinde, diğeri ise araçtan 100 metre uzaklıkta 2 kadının cansız bedenleriyle karşılaştı. Tüfekle vurulan kadınların Tuğçe Duman (27) ve Suriye uyruklu Melek Elşemo (24) olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmada ise 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi
Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Eskikabasakal Mahallesi, Müftü Mustafa Sokak üzeri kanal mevkiinde saat 24.00 sıralarında kan donduran bir olay meydana geldi.
İddiaya göre yoldan geçen kişiler yol kenarında park edilmiş bir otomobil gördü.
BİRİ ARAÇTA TÜFEKLE VURULMUŞ
DHA'da yer alan habere göre durumdan şüphelenen vatandaşlar polise haber verdi. Polis ekipleri olay yerinde geldiklerinde araç içerisinde 1 kadının tüfekle vurularak öldüğünü belirledi.
100 METRE İLERİDE BİR CANSIZ BEDEN DAHA
Olay yerine çok sayıda polis jandarma sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri yaptıkları incelemede araçtan yaklaşık 100 metre geride 1 kadının daha cesedini buldu. Olay yerine cumhuriyet başsavcısı gelerek incelemede bulundu.
KADINLARIN İSİMLERİ TESPİT EDİLDİ
İki kadının cenazesi, Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemenin ardından ölenlerin Tuğçe Duman (27), ve Suriye uyruklu Melek Elşemo (24) olduğu öğrenilirken, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
EŞİ KAYSERİ'DE YAŞIYOR
Morgda yapılan incelemenin ardından cesetlerin Tuğçe Duman (27) ve Suriye uyruklu Melek Elşemo'ya (24) ait olduğu belirlendi. Cansız bedenler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Evli ve boşanmak üzere olduğu, eşinin de Kayseri´de 3 çocuğuyla yaşadığı öne sürülen Tuğçe Duman ve Suriye uyruklu Melek Elşemo'nun cenazeleri için Adli Tıp Kurumu önüne geceden bu yana gelen olmadığı öğrenildi.
Soruşturmayı derinleştiren jandarma, olayla bağlantılı olduğu öne sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. Kozan Jandarma Komutanlığı'na götürülen 2 kişi, sorgulanmaya başlandı.