Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Adana'da içki içerken tartıştığı arkadaşları Alperen Kaya (19) ile Eren Güngör'ü (19) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Şeref Aslantaş (21), duruşmada, cinayetleri işlemediğini savundu.

Duruşmadan sonra DHA'ya konuşan Alperen Kaya'nın annesi Fatma Dilek Kaya, "Oğlumun çok iyi arkadaşı olan Şeref'in bu cinayeti işlemediğini düşünüyorum. Olay yerindeki diğer çocukların cinayetle ilgisinin olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Olay, 23 Kasım 2023'te Yüreğir ilçesindeki Gençlik Köprüsü’nde meydana geldi. Şeref Aslantaş, buluştuğu mahalleden arkadaşları Alperen Kaya ile Eren Güngör'le içki içtikleri sırada küfürleşip, tartıştı. İddiaya göre, Aslantaş, çıkan arbedede Kaya'yı göğsünden, kavgayı ayırmak isteyen Güngör'ü de karnından bıçaklayıp, kaçtı. Hastaneye kaldırılan Kaya ile Güngör, kurtarılamadı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan Aslantaş, tutuklandı.

Alperen Kaya
Alperen Kaya
"TANIKLAR YALAN SÖYLÜYORLAR"

2 arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Aslantaş hakkında 'Kasten öldürme' suçundan 2 kez müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Adana 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın üçüncü duruşmasında cinayeti kabul etmeyen Aslantaş, "Tanıkların beyanları arasında çelişki vardır, tanıklar yalan söylüyorlar, kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Suçsuzum. Tahliyemi istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Aslantaş'ın tutukluluk halinin devamına karar verip, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ