Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA, (DHA)ADANA´da, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle yapılan temizlik çalışmalarında, büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından Seyhan Baraj Gölü´nden çıkarılan tabanca, cansız manken bacağı, lastik, yağ filtresi gibi atık ve çöpler, toplumsal farkındalık oluşturulması için sergilendi.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Denizcilik Şube Müdürlüğü´nce 15 Eylül Dünya Temizlik Günü sebebiyle Seyhan Baraj Gölü´nde temizlik çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi dalgıçlarınca gölden çıkarılan tabanca, cansız manken bacağı, lastik, ağ atıkları, yağ filtresi, içki şişeleri gibi atık ve çöpler, Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru´nda kurulan stantlarda sergilendi. Toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye çalışanları, öğrenciler ve TEMA üyeleriyle birlikte mıntıka temizliği yaptı.

        Etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan Karalar, temiz bir Adana istediklerini belirterek, "Herkes kendi kapısının önünü temizlerse, bu konuda başarılı olabiliriz. Gölümüzün uzantısı, Adana için büyük bir zenginlik. Bunun için toplu olarak kullanılan, halka açık alanlarımız, caddelerimiz, sokaklarımız, nehirlerimiz ve gölümüz temiz tutulmalı. Biz de bunun için teyakkuzdayız" diye konuştu.

        DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez ADANA, (DHA)

        2020-09-13 15:27:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler