Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adele erimeye devam ediyor: 45 kilo!
        1

        Simon Konecki ile 2016'da başlayan evliliğini geçen yıl sona erdiren Adele, boşanmanın ardından hızla kilo kaybetti.

        2

        Ünlü şarkıcı bir yıl içinde 45 kilodan fazlasını verdiğini anlattı.

        3

        Adele'in tatil yaptığı Anguilla'da yeni yılı karşılayan hayranı Lexi Larson, People dergisine Adele ile karşılaştığını ve hem onunla hem de Harry Styles ile 15 dakika kadar sohbet ettiklerini anlattı.

        4

        Larson, yemek yemeğe gittikleri restoranda önce yan masalarına oturan Harry Styles ile karşılaştıklarını söyledi. Larson, daha sonra da Adele'in gelip Styles'ın yanına oturduğunu anlattı.

        5

        Lexi Larson'un anlattığına göre Adele, bir yıl içinde 45 kilodan fazlasını verdiğini söyledi.

        6

        Üniversite öğrencisi olan Lexi Larson, Harry Styles'ın kendisiyle fotoğraf çektirme isteğini kırmadığını ama Adele'in 7 yaşındaki oğlunu da düşünerek "paparazzilerin buraya dolaşmasını istemiyorum" deyip reddettiğini anlattı.

        7

        Adele'in kilo vermesinin sırrıyla ilgili birçok iddia da basında dolaşıyor. Bunlardan biri de "beden büyücüsü' olarak tanınan Brezilyalı kişisel eğitmen Camila Goodis'den geldi.

        Birçok ünlünün kişisel antrenörü ve beslenme koçu olan Goodis, Adale'in yüzde 80 oranında diyet yaparak zayıfladığını, egzersize çok zaman ayırmadığını ileri sürdü.

        8

        Goodis, Adele ile Robbie Wililams'ın eşi Ayda Field aracılığıyla tanıştığını da belirtti.

        9


        Düzenli olarak birlikte çalıştığı Field'ın evinde Adele ile karşılaştığını belirten Camila Goodis "Adele ile birlikte çalışmadım. Ama o dönemde gördüğüm kadarıyla egzersiz yapmayı pek sevmiyor. Bana göre zayıflamasının ardında yüzde 90 uyguladığı diyet var" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ