Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adriana Lima'dan hamilelik pozu
        1

        6 ay önce yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açan eski top model Adriana Lima, geçtiğimiz haftalarda sevgilisinden bebek beklediği haberini sosyal medyadan duyurmuştu.

        2

        Üçüncü kez anne olmak için geri sayıma başlayan Lima, sevgilisiyle birlikte önceki gün ünlü bir giyim markasının yeni koleksiyonunun sergilendiği defileyi izlemeye gitti.

        3

        Davet için ayak bileklerine kadar uzanan siyah bir elbise giymeyi tercih eden ünlü yıldızın, karnının iyice belirginleştiği görüldü.

        4

        İLK POZ

        Objektif karşısında ilk kez hamilelik pozu veren Adriana Lima, keyifli halleriyle annelik heyecanını da yansıttı.

        5

        40 YAŞINDA ÜÇÜNCÜ KEZ ANNE OLACAK

        Eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden Valentina ve Sienna adında iki kızı bulunan 40 yaşındaki Adriana Lima, mutlu haberi Tiktok hesabından açıklamıştı.

        "Victoria's Secret" podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen ve son defilesinde gözyaşları içinde seyircilerine veda eden Lima, videoda makyajsız haliyle elindeki hamilelik testini kameraya göstermişti. Testte ise "hamile" kelimesi görülmüştü.

        6

        YAPIMCI ANDRE LEMMERS İLE AŞK YAŞIYOR

        Bir süre Metin Hara ve Emir Uyar gibi Türk sevgilileriyle gündeme gelen Lima, yapımcı Andre Lemmers ile ilk kez geçen yıl eylül ayında düzenlenen 78. Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıya çıkmıştı.

        7

        'HAMİLELİK' İDDİALARINA SESSİZ KALMIŞTI

        O günlerde aldığı kilolarla dikkat çeken Lima'nın hamile olduğu ileri sürülmüştü. Adriana Lima'nın karın bölgesinde toparlanan fazlalıklar nedeniyle 'hamile' olabileceği yönündeki dedikodular ortaya atılmıştı. Ancak ünlü model, hakkında çıkan haberlerle ilgili suskuluğunu korumuştu.

        8

        TÜRK ÜNLÜ İSİMLERLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Lima, geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla uzun süre konuşulmuştu.

        9

        Eski top model Adriana Lima'nın, 2009'da Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı oldu. Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in Lima'yı aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ