Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Afili Aşk 13. yeni bölüm fragmanı! Afili Aşk dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

        Kanal D'nin sevilen dizisi Afilli Aşkbu akşam 20:00'da yeni bölümü ile ekrana gelecek. Afilli Aşk dizisinin kadrosunda seyircilerin yakından tanıdığı birçok oyuncu yer alıyor. Peki, Afilli Aşk dizisi oyuncuları kimler? Afilli Aşk dizisinerede çekiliyor? İşteAfili Aşk yeni bölümde yaşanacaklar...

        AFİLİ AŞK 13. BÖLÜM FRAGMANI

        Muammer, Kerem ve Ayşe evliliğinin sahte olduğunu öğreniyor ve bunu koz olarak kullanmaya kalkıyor. Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Muammer ve Ceyda birlik oluyor! Ceyda'dan öğrendikleriyle Kerem ve Ayşe'yi hedef alan Muammer bu defa yaptığı hamleyle yine ortalığı karıştırıyor. Kerem'in kapısına kadar gelen Muammer bu evliliğin gerçek olmadığını söylüyor ve bu konuşmaları Muhsin Bey duyuyor. Kerem'in öfkesi artık daha fazla... Peki şimdi ne olacak?

        AFİLİ AŞK 13. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

        AFİLLİ AŞK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Afili Aşk dizisinin çekimleri İstanbul'da Sarıyer, Kanlıca ve Mezarlık bölgelerinde gerçekleşiyor.

        AFİLLİ AŞK DİZİSİ OYUNCULARI

        ÇAĞLAR ERTUĞRUL ((KEREM YİĞİTER)

        Kerem 20’li yaşların sonundadır. Yakışıklı, zengin, zeki, çapkın bir genç adamdır. Hayatta neredeyse her şeye sahiptir, babasının güveni dışında… Kerem ailesinin imkanları sayesinde bugünü, yarını hiç düşünmek zorunda kalmamış hatta zamanla birilerini düşünmenin ne demek olduğunu bile unutmuştur. Ancak üzdüğü kızlardan birinin intihar girişiminde bulunmasıyla, büyük bir karar alır: Hayatını değişecektir. Ama hayatın ona oynadığı küçük oyundan habersizdir.

        BURCU ÖZBERK(AYŞE ÖZKAYALI)

        REKLAM

        Ayşe 20’li yaşlarının başında, güzel, zarif, cıvıl cıvıl ve iyi biridir. Hatta iyiden öte melek gibi… Hiçbir zaman kendini merkeze koymaz. Kendisi için bir şey istemez. Ta ki o güne kadar. Ayşe ailesinden, sevdiği adamdan ve arkadaşından öyle büyük darbeleri üst üste yer ki, kurtuluşu için hayatında ilk kez kötü bir şey yapar. Ve hayatı tamamen değişir.

        ALTAN ERKEKLİ(MUHSİN YİĞİTER)

        Muhsin 50’li yaşlarındadır. Gözü kara, iyi yürekli, düzgün, dürüst, çalışkandır. Kerem’in babasıdır. Geçmişte Sultanhamam’da küçük bir dükkanla başladığı iş hayatına şimdilerde bir online satış yapan bir moda sitesinin sahibi olarak devam eder. Muhsin eski toprak diyeceğimiz türden biridir. Tek derdi ise oğlu Kerem ve onun çapkınlıklarıdır.

        NEŞE BEYKENT(YELDA YİĞİTER)

        Yelda 40’lı yaşlarındadır. Muhsin’in ikinci karısıdır. İyi bir okulda okumuş, eski mankendir. Gençliğinde güzelliğiyle ortalığı kasıp kavuran Yelda, Muhsin’le tanışıp evlendikten sonra podyumlardan elini eteğini çekmiştir. Ama hiçbir zaman tam anlamıyla İstanbul sosyetesine kabul olmamıştır. Kendisi bunu beceremediği için bu görevi oğlu Kerem’e yüklemiştir.

        REKLAM

        OZAN DAĞĞEZ(SAMET YİĞİTER)

        Samet 30’lu yaşlarındadır. Kerem’in abisidir. Muhsin’in ilk eşinden olan Samet, Sultanhamam’daki dükkandan sorumludur. Samet bir mahalle esnafı gibidir. Babasının yeni dünyasına bir türlü ayak uyduramaz. Biraz da saflığı vardır. Muhsin’in kopyası gibidir. Ama onun kadar cevval ve cesur değildir. Dönüşümlere ve farklı fikirlere kapalıdır.

        ASENA TUĞAL(HÜLYA YİĞİTER)

        Hülya 30’lu yaşlarındadır. Samet’in karısıdır. Kolunda bilezikleriyle gezen, sosyeteye girmek isteyen biridir. Yelda ile aynı evde yaşaya yaşaya ondan çaktırmadan çok şey öğrenmiştir. Kocası Samet’i sürekli eleştirir ve yönetmeye çalışır. Hülya’nın amacı bir şekilde şirkete de nüfuz etmektir. Samet’in tam zıttı olan Hülya amacına giden yolda hiçbir şeyden çekinmeyecektir.

        SERKAN TÜTÜNCÜ(VOLKAN ÇEKEREK)

        Volkan 20’li yaşlarda. Kerem’in bir numaralı kankası ve suç ortağıdır. Lisede başlayan arkadaşlıkları bugünlere kadar gelmiştir. İyimser, rahat, neşeli biridir. Çabuk yorulur, çalışmayı değil dinlenmeyi sever. Zora gelince hemen vazgeçer. Rezil olmak nedir bilmez. Barda görüp yanına gittiği kızın onu terslemesi, hayat denen bu uzun yolda onun için öğretici bir deneyimdir sadece. En büyük hayali ise kendi kahve dükkanını açmaktır.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ