Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor: 0 - Trabzonspor: 4 | MAÇ SONUCU - Trabzonspor Haberleri

        Lider Trabzonspor, Alanyaspor virajını da kayıpsız döndü! Farioli'yle yükselişe geçen Akdeniz ekibine konuk olan bordo-mavililer maça hızlı başladı ve henüz 5. dakikada 1-0 öne geçti. İlk golün sahibi Nwakaeme, 26'da bir kez daha sahne aldı ve farkı 2'ye çıkardı.,

        36. dakikada Andreas Cornelius skoru 3-0'a getirirken 39. dakikada Dorukhan Toköz farkı 4'e çıkardı ve ilk 45 dakika 4-0'la sonuçlandı.

        Alanyaspor ikinci yarıda geri dönmek için çabalasa da rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. 66. dakikada Candeias'ın yerde kalması sonrasında kazanılan penaltıda Wilson Eduardo, Uğurcan Çakır'ı geçemedi.

        Uğurcan 79. dakikada yerini Erce Kardeşler'e bıraktı. Kalan dakikalarda gol olmayınca Trabzonspor üst üste 4. galibiyetini aldı; yenilmezlik serisini de 10'a yükseltti. Fırtına ayrıca puanını da 63'e çıkardı.

        ALANYASPOR - TRABZONSPOR MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        MAÇIN DAKİKALARI

        6. dakikada Alanyaspor'da baskı gören kaleci Marafona topu uzaklaştımak isterken bir anda top ceza yayı üzerindeki Dorukhan'a çarptı, yükselen top Anthony Nwakaeme'nin önüne düştü, onun düzgün vuruşu ağlarla buluştu.

        14. dakikada Anastasios Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruş üst direkten geri geldi.

        27. dakikada sol kanattan topu alan Tymoteusz Puchacz arka direğe doğru ortaladı, o bölgede iyi yükselen Cornelius kafayı vurdu, Marafona çıkardı. Dönen topu kale önündeki Anthony Nwakaeme tamamladı ve fark iki ye çıktı.

        37. dakikada Alanyaspor kalecisi Marafona topu uzaklaştırmak isterken yay üzerindeki Andreas Cornelius gönderdi, o ceza sahası sol çaprazında yerden yaptığı sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

        40. dakikada soldan kazanılan köşe vuruşunu Bakasetas içeriye ortaladı, savunma topu karşıladı dönen topu Siopis içeriye doğru doldurdu kale önünde topa yükselen Dorukhan Toköz düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. Durum 4-0'a geldi.

        Maçta ilk yarı Trabzonspor'un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

        47. dakikada Alanyaspor'da sağ kanattan topu alan Emre Akbaba soluna çekip arka direğe doğru ortaladı o bölgede Daniel Candeias ceza sahası önündeki Borja'ya indirdi, onun gelişine vuruşu auta gitti.

        65. dakikada savunma arkasına sarkan Daniel Candeias kale önüne çevirmek isterken yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi.

        66. dakikada Wilson Eduardo'nun kullandığı penaltı vuruşunda Uğurcan çakır gole izin vermedi.

        REKLAM
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ