Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aleyna Tilki: Benden bir tane daha çekilir mi bilmiyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam Kıbrıs’taki bir otelde sahne aldı. Konser öncesi ayaküstü soruları yanıtlayan şarkıcıya balmumu heykelinin yapılacağı hatırlatılınca esprili bir yanıt verdi.

        2

        "BAYA BANA BENZEYECEK"

        Tilki, "Geldiler, ölçülerimi aldılar. Baya bana benzeyecek. Ben de çok şaşırdım. Birazcık gördüm. Benden bir tane daha çekilir mi bilmiyorum” diye konuştu.

        3

        "HER SAHNENİN FARKLI BİR KİTLESİ VAR"

        Yoğun konser temposunda hasta olduğunu söyleyen Tilki, "Bugün biraz hastayım aslında ama sahneye çıkınca her şey geçiyor. Konser temposu çok yoğun ama eğleniyorum. Her sahnenin farklı bir kitlesi var. Farklı farklı konserler veriyorum. Bazen 80 bin, bazen 100 bin kişi oluyor” şeklinde konuştu.

        4

        "SESİMİ ANNEMDEN ALDIM"

        Annesi Havva Özel’le evlerinin mutfağında söyledikleri şarkıyı sosyal medya hesabından yayınladığı hatırlatılınca Aleyna Tilki, "Sesimi annemden aldım. Direkt ona benziyor” dedi.

        5

        Reynmen’le yaşanan olaya son noktayı koyan Aleyna Tilki, "Ben bir şey söylemedim. Sadece tweet attım. Zaten görüyorsunuz, sosyal medyada ne yazdıysam durum o” şeklinde konu1şup son noktayı koydu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ