Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Türkiye'yi terk etti! Nedenini ilk kez açıkladı! - Magazin haberleri
        1

        Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından biri olan Aleyna Tilki'nin annesi, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderilerle dikkatleri üzerine çekiyor. Havva Öztel son olarak Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını cevapladı.

        2

        Bir süredir kızlarıyla birlikte Amerika'da yaşayan Havva Öztel, takipçilerinin merak ettiği sorulara yanıt verdi. Öztel, Türkiye'den ayrılması hakkında gelen soruyu ilk kez cevapladı.

        3

        Havva Öztel, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz aylarda şarkı yayınlayan Öztel, Instagram'da sık sık paylaşım yapıyor.

        4

        Aleyna Tilki geçtiğimiz aylarda "Çok yakında şarkı yapmak ve üretmek için Amerika'ya gideceğim. Uzun bir süre dönmemek gibi bir planım var, bugün de yolculuk için alışveriş yapmaya geldim, bavul hazırlıyorum" demişti.

        5

        Amerika'ya kızlarıyla birlikte giden Havva Öztel, sosyal medya hesabından takipçileriyle soru cevap yaptı. Bir kişinin sorduğu: "Amerika'ya aileniz neden yerleşti?" sorusuna ilk kez yanıt verdi.

        6

        Havva Öztel takipçisinden gelen soruya: "Ayça'nın eğitimi için ve canımız öyle istedi" şeklinde yanıt verdi.