Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alişan'dan kardeşi Selçuk Tektaş'a: Benim için son doğum günü kutlaması o seneydi - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl temmuz ayında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Kardeşinin vefatının ardından zor günler geçiren Alişan, 46. yaşına girdi.

        2

        "İYİ Kİ BENİM ABİMSİN"

        Alişan, iki yıl önce kardeşinin sosyal medya hesabından paylaştığı, "Günlerden 19 Haziran. Benim canım abimin, arkamdaki en büyük gücümün, solistimin, Burkimin birtanecik babası, kızlarımın amcası abimin doğum günü. İyi ki doğdun iyi ki benim abimsin yeni yaşında sağlık, mutluluk ve başarı seninle olsun. Yengemle, Burkin ve bizlerle nice yıllarımız olsun. Çok şanslıyım ki senin gibi bir abim olduğu için." doğum günü mesajını sayfasına taşıdı.

        3

        "BENİM İÇİN SON DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI O SENEYDİ"

        Ünlü şarkıcı daha sonra da duygusal bir mesaj paylaştı. Alişan, "Benim için son doğum günü kutlaması o seneydi... Benim için 19 Haziran sadece doğduğum gün dışında bir anlam ifade etmeyecek... Bunları yazmıştı bana canımın parçası ve bir daha da bir şey yazamayacak... Artık hayatımızda Eliz de var Selçuk’um ve sen rahat uyu biz hep birlikteyiz... Amcaları son nefesine kadar onların yanında olacak... Sen hep yanımızdasın ben biliyorum... Dünyanın en iyi babası babalar günün kutlu olsun... Seni çok seviyorum kardeşim, canım, canımın yarısı... (Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim)" ifadelerini kullandı.

        4

        "HER ZAMAN SENİNLE OLACAĞIZ"

        Alişan'ın yengesi Merve Tektaş da yayınladığı bu fotoğrafa, "Nasıl başlasam ne yazsam bilemiyorum yeni gelicek her yaşın ne kadar eksik olsa da ben ve kızlarım her zaman seninle olacağız ve ben her zaman ne olursa olsun kız kardeşin olarak yanında olacağım seni seviyoruz. İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın. Hayatın bize borcu var ve bu borcu evlatlarımıza güzel yazılar yazarak ödeyeceğine inanıyorum." notunu düştü.

        5

        "PSİKOLOJİK YARDIM ALDIM"

        Alişan, kardeşinin hayatını kaybetmesinden sonra ailece çok sarsıldıklarını ifade etmişti.

        Annesi Suzan Tektaş'ın durumdan da bahseden ünlü şarkıcı, "Psikolojik yardım aldınız mı?" sorusuna, "Annemi bir kez zorla psikoloğa götürdük ama yapacak bir şey yoktu." şeklinde yanıt vermişti.

        Alişan, kendisinin de bu süreçte birkaç kez psikolojik yardım aldığını sözlerine eklemişti.

        6

        "YANLIŞ ANLAŞILIR DİYE GÜLMEKTEN ÇEKİNİYORUM"

        Selçuk Tektaş'ın acısını atlatamayan Alişan, "Yanlış anlaşılır diye gülmekten çekiniyorum. Hayat devam ediyor, ayakta kalmak zorundayım." demişti.