Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Alişan: Nasıl yendik ama! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Sanatçı Alişan (45), önceki akşam yeğenleri Eyşan ve Ceylan ile birlikte Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

        2

        "GÜZEL BİR PROGRAM OLACAK"

        Muhabirlerle sohbet eden ve yeni bir programa başlayacağını müjdeleyen Alişan, "Tek başıma yapacağım bir iş olacak. Bundan önce yaptığım sabah programı gibi, sanatçı arkadaşlarımı konuk edeceğim. Güzel bir program olacak inşallah." diye konuştu.

        3

        "NASIL YENDİK AMA!"

        Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fenerbahçe'nin galibiyetine çok sevindiğini dile getiren Alişan, yeğeni Eyşan'a dönüp, "Nasıl yendik ama!" diyerek, tebessüm ettirdi.

        4

        Program çekimleri için yeğenleriyle Gaziantep-Urfa arası gezdiğini söyleyen şarkıcı, "Ara ara gidip, böyle çekimler yapacağım." ifadelerini kullandı.

        5

        "MART AYINDA ÇOK BÜYÜK BİR KONSER OLACAK"

        Hafta sonu Kıbrıs'ta sahne alacağını da belirten Alişan, "Şarkı çıktı, o güzel gidiyor. Mart ayında çok büyük bir konser olacak Bostancı Gösteri Merkezi'nde. Değişik bir şey hazırlamak istiyorum. İçerisinde stand-up'lı falan. Baştan sona beni anlatan, 1996'dan bugüne kadar güzel bir şey hazırlayacağım." şeklinde konuştu.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ