Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Almeda Abazi: Göbeğimi kıskanıyor! - Magazin haberleri
        1

        2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında ise oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Şu sıralar ikinci kez bebek heyecanı yaşayan çiftten Abazi, anne olmak için gün sayıyor.

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Almeda Abazi, önceki gün Instagram hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi.

        2

        "KARDEŞİNİ DEĞİL, GÖBEĞİMİ KISKANIYOR"

        Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdüren Abazi, iki yaşındaki oğulları Efehan'ın hamileliğine bakış açısını anlattı.

        29 yaşındaki Almeda Abazi, "Efehan kardeşini kıskanıyor mu?" sorusuna, "Şu an kardeşini değil de, göbeğimi kıskanıyor. Bayağı tripler yemeye başladım" şeklinde yanıt verdi.

        3

        "EN ÇOK KİRAZ AŞERDİM"

        Abazi, "En çok aşerdiğiniz yiyecek ne oldu?" sorusuna, "Kiraz, kiraz reçeli, vişne suyu, kiraz, kiraz, kiraz..." cevabını verdi.

        4

        "BİR HAFTA KALDI"

        Kızını bir hafta sonra dünyaya getirecek olan Almeda Abazi, "Normal doğum olacak. Şu an en son öğrenmek istediğim şey kilom. Son iki aydır hiç tartılmadım" ifadelerini de kullandı.

        5

        "EN MUAZZAM HEDİYE"

        Tolgahan Sayışman, ikinci kez baba olacağını, "En muazzam hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

        "İKİ NUMARALI BEBEK YÜKLENİYOR"

        Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi ise, "İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık" demişti.

        6

        "BU SEFER ÇOK FARKLI"

        Samimi açıklamalarda bulunan ve hamilelik süreciyle ilgili konuşan Abazi, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Hep diyorlardı; '4. ay geçince birden bulantın, halsizlik geçecek' diye ama inanmadım. Sanki hiç gitmeyecek gibime geliyordu. Ne olduysa 4.5 ay geçer geçmez şaka gibi durdu. Çok şükür daha iyiyim. Bu arada Efe'ye hamileyken hiç mide bulantısı ve herhangi bir sorun yaşamadığım için bu sefer çok farklı. Sanırım kız çocuğu olduğu için...

        7

        "ÇOCUKLARIMA YETEMEMEKTEN KORKUYORUM"

        Almeda Abazi, bir kullanıcının, "İki bebek arasında kalmaktan, yetememekten korkmuyor musun?" sorusuna, "Ahh, hem de nasıl... Sanırım bunu bütün anneler yaşıyormuş. Hatta bu yüzden Efe'yi şımartmaya başladım, istemeden. Suçluluk duygusu mu diyeyim, ne diyeyim bilemiyorum" şeklinde yanıt vermişti.

        8

        Abazi, "İlk hamileliğinizde kilo alma hızınızla şimdiki arasında fark var mı?" sorusunu, "Şu an aynı gidiyoruz. Çünkü ilk hamileliğimde de hiç dikkat etmedim, bu sefer de...." şeklinde cevaplamıştı.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ