Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları son dakika gelişmeleri: 8 Nisan 2024 Pazar anlık ve canlı altın fiyatları ile bugün gram, cumhuriyet ve çeyrek altın ne kadar oldu? - Altın Haberleri
        1

        Altın fiyatları son dakika yükselişini sürdürüyor. Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Pazar günü piyasalar kapalı olduğu için haftaya altın almayı düşünen ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından güncel rakamlar merak edilip araştırılıyor. En son 22 ayar bilezik 2,224 TL’den işlem gördü. Peki 8 Nisan canlı altın fiyatları ile bugün gram, cumhuriyet ve çeyrek altın ne kadar oldu? İşte anlık ve canlı altın fiyatları canlı tablo takibi

        2

        ALTINDA SON DURUM

        Fed Başkanı Jerome Powell, para politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve faizlerin bir süre daha indirilmeyeceğini açıkladı.

        Powell, "Enflasyonun sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2'ye doğru ineceğine dair güvenimiz artana kadar politika faizimizi düşürmenin uygun olacağını öngörmüyoruz. Ekonominin gücü ve enflasyonda şu ana kadar kaydedilen ilerleme göz önüne alındığında, gelen verilerin politika kararlarımıza yön vermesine izin verecek zamanımız var" diye konuştu.

        GRAM ALTIN ZİRVEYİ KORUYOR!

        Gram altın 2 bin 446 TL seviyesinde alıcı buluyor. Yarım altın 7,648 TL iken çeyrek altın ise bugün 3.836 liradan alıcı buluyor.

        ANLIK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

        3

        GRAM ALTIN FİYATI

        Alış: 2.446,87

        Satış: 2.457,80

        CANLI GRAM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ