Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ve kulüp genel kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda divan başkanlığına Eşref Alaçayır seçildi.

Genel kurulda 1 Haziran 2024 ile 31 Mayıs 2025 arasındaki faaliyet raporu sunuldu ve Dursun Özbek yönetimi oy çokluğuyla ibra edildi.

BAŞKAN DURSUN ÖZBEK'TEN AÇIKLAMALAR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün devam eden projeleri hakkında üyelere bilgi verdi.

Sarı-kırmızılı kulübün Haliç Kongre Merkezi'ndeki yıllık olağan genel kurul toplantısında konuşan başkan Özbek, Galatasaray Adası, Riva, Mecidiyeköy, Kemerburgaz, Aslantepe projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY ADASI, GALATASARAYLILARINDIR"

Galatasaray Adası'ndaki gelişmelere değinen Özbek, "Göreve geldiğimizden bugüne öncelikle üzerinde durduğumuz konulardan biri Galatasaray Adası'ydı. Adamızda Milli Emlak'a ait parsellerin irtifak tapusunu 30 yıllığına alarak imar durumunu geliştirdik. Böylece önümüzdeki dönemde adamız üzerinde oluşabilecek hukuki sorunların da önüne geçtik. Galatasaray Adası'nın daha da mükemmel bir tesis olması için çalışmalarımız devam ediyor. Altyapıdan elektriğe, arıtma sisteminden iskelesine kadar her şeyi yeniledik. Altındaki kazıkları yenileyerek adamızı daha sağlam bir yapıya kavuşturduk. Etkinlik alanlarını genişleterek, cephemizi yeniledik. Artık üyelerimizin dört mevsim kullanabileceği, herkesin gurur duyacağı bir adaya sahibiz. Yakın zamanda tüm eksikleri de tamamlayacağız. Galatasaray Adası, Galatasaraylılarındır. Her zaman da böyle kalacaktır." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ