Fenerbahçe, Matteo Guendouzi için Lazio ile anlaştı!
Fenerbahçe, bir süredir görüşme halinde olduğu Matteo Guendouzi'de mutlu sona ulaştı. İtalya basını, sarı-lacivertlilerin Lazio ile her konuda anlaştığını duyurdu. Fenerbahçe yönetiminin, Fransız orta saha için İtalyan kulübüne 26+2 milyon Euro ödeyeceği iddia edildi.
ABONE OLAra transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı orta sahayı İtalya'da buldu. Sarı-lacivertliler, bir süredir görüşme halinde olduğu Matteo Guendouzi'de mutlu sona ulaştı.
İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; sarı-lacivertliler Fransız orta sahanın transferi için Lazio ile her konuda anlaşmaya vardı.
Di Marzio, Fenerbahçe'nin Guendouzi için İtalyan ekibine 26+2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini ve yıldız futbolcunun 11 Ocak Pazar günü Verona ile oynanacak maçın ardından İstanbul'a geleceğini duyurdu.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ