Ferhat Akbaş'tan yeni yılda Türk voleyboluna başarı dileği!
Japonya Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ferhat Akbaş, yeni yıl hedefleri, takımının son durumu ve Türkiye'ye dair açıklamalarda bulundu.
ABONE OLJaponya Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ferhat Akbaş, yeni yılda, Türk voleybolunun hem kulüpler hem de milli takım bazında başarılı olması temennisinde bulundu.
Ekibiyle birlikte milli takım sezonu hazırlıkları doğrultusunda üç hafta boyunca Japonya'da kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Ferhat Akbaş, AA muhabirine, yeni yıl hedefleri, takımının son durumu ve Türkiye'ye dair açıklamalarda bulundu.
Geçen sezon Japonya'nın başında ilk sezonunu geçiren 39 yaşındaki çalıştırıcı, 2025 FIVB Milletler Ligi ve 2025 Dünya Şampiyonası'nı dördüncü olarak tamamladı. Asya ekibi, 2010 yılından sonra Dünya Şampiyonası'ndaki en iyi derecesini Akbaş yönetiminde elde etti.