Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İspanya La Liga'nın 31. haftasının son maçı, Atl. Madrid ve Valladolid arasında oynandı.

Atl. Madrid, kendi sahasında Valladolid takımını ağırladı. Atl. Madrid karşılaşmayı 4-2 kazanarak puanını 63'e yükseltti. Konuk ekip Valladolid ise 16 puanda kaldı.

Deplasmandaki karşılaşmada üstün bir performans sergileyen Alaves, Real Madrid'i 1-0 yenerek toplamda 66 puana yükseldi.

Barcelona, Leganes'i 1-0 yenerek zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Barcelona bu mücadeleden sonra toplam puanını 70 yaparken Leganes ise 28 puanda kaldı.

Sevilla, deplasmandaki zorlu maçta rakibi Valencia 'e karşı direnç gösteremedi ve 1-0 mağlup olup, puan kaybetti. Sevilla için zor geçen bu maçın ardından Sevilla 36 puanda kaldı.

Mallorca, bu hafta R. Sociedad'a konuk olurken; mücadeleyi kazanan taraf 2-0 ile konuk ekip Mallorca oldu.

Zorlu deplasmanda Las Palmas ev sahibi rakibi Getafe'yi 3-1 mağlup etti.

Zorlu deplasmanda Espanyol ev sahibi rakibi Celta Vigo'nu 2-0 mağlup etti.

Osasuna, ev sahibi avantajını kullanarak zorlu maçta rakibi Girona'yı 2-1 mağlup ederek 3 puanı aldı. Maç sonunda ev sahibi Osasuna puanını 38'e yükseltti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ