Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenmanın basın mensuplarına açık olan ilk 20 dakikalık bölümünde oyuncular dar alan pas çalışması yaptı. Antrenmana bireysel olarak çalışan Savic ve Batagov’un yanı sıra Nwakaeme’de katılmadı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde bordo-mavililerin orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Futbolun bir takım oyunu olduğunu vurgulayan Okay, "Tüm arkadaşlarımla birlikte hem idmanlarda hem de maçlarda en iyisini sergilemek için çalışıyoruz.Takım olarak iyi bir havamız var, iyi bir oyunumuz var. Geçtiğimiz sezondan bu yana hocamızla birlikte doğru adımları atıyoruz. Benim için değişen bir şey yok, idmanlarda elimden geleni yapıp maçlarda faydalı olmaya çalışıyorum" dedi.

"ŞAMPİYONLUĞUN ETKİLERİ HALA GÖRÜNÜYOR"

Yurt dışında oynadığı dönemde Trabzonspor’un şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Yokuşlu, bu başarının şehir ve kulüp üzerindeki etkisinin sürdüğünü söyledi. Yokuşlu, "Şampiyonluğun olumlu taraflarını şehirde görebiliyoruz. Kulüp içinde daha düzenli bir yapı var. Zirveye oynayan bir takımın dinamikleri oluşmuş durumda. Yönetimimiz ve hocamız bu yapıyı çok iyi biliyor, olumlu yönde gelişen bir süreç var" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ