Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

‘Manifest’ grubunun üyesi Mina Solak, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla sevgilisi Anıl Emre Daldal ile ilişkisini sonlandırdığını duyurmuştu. Ayrılık, Daldal hakkında ortaya atılan taciz iddialarıyla gündeme gelmişti. Anıl Emre Daldal açıklamasında bu durumun gerçek dışı olduğunu, ilişkinin bitişinin başka nedenlerden kaynaklandığını belirtti.

Anıl Emre Daldal, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, hakkında sosyal medyada yayılan taciz ve iftira iddialarının tamamen asılsız olduğunu belirtti. Sahte görüntü ve mesajların kamuoyuna servis edildiğini vurgulayan Daldal; Melisa Çevik, Mina Solak ve Tolga Akış hakkında Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Ayrıca, Solak ile yaşadığı ayrılık sürecini de anlatarak, ilişkinin bitişinin taciz iddialarıyla değil, şirket baskısı ve çevresel manipülasyonlar nedeniyle gerçekleştiğini ifade etti.

Anıl Emre Daldal'ın avukatı şu ifadeleri kullandı; "Müvekkilim Anıl Emre Daldal hakkında son günlerde çeşitli sosyal medya platformlarında asılsız, hakaret ve iftira niteliğinde paylaşımlar yapılmıştır. Müvekkilime ait olmayan, sahte uygulamalar aracılığıyla üretilmiş görüntüler ve mesajlar sanki kendisine aitmiş gibi kamuoyu ile paylaşılmış; bu şekilde müvekkilimin şeref, itibar ve özel hayatı hedef alınmıştır. Müvekkilimin sosyal ve iş hayatını doğrudan etkileyen bu paylaşımlar, Türk Ceza Kanunu'nda suç olarak düzenlenen Hakaret (TCK m.125), İftira (TCK m.267), Haberleşmenin gizliliğini ihlal (TCK m.132), özel hayatın gizliliğini ihlal (TCK m.134) ve verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme (TCK m.136) suçlarını oluşturmaktadır.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ