Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara'da yarın okullar tatil mi? Vali'den açıklama: 13 Haziran Pazartesi yarın Ankara'da sel nedeniyle okullar tatil mi ilan edildi? Pazartesi Ankara'da okul var mı?
        1

        Ankara'da yaşanan yoğun sağanak yağışları kenti olumsuz etkiledi. Yarın okula gidecek binlerce ilkokul ve orta okul öğrencisi yarın Ankara'da okullar tatil mi? Sorusuna yanıt arıyorlar. Konuya ilişkin Ankara Valisi Vasip Şahin'den son dakika gelen açıklama ile birlikte Ankara'da okullar tatil mi? Sorusu yanıt buldu. İşte detaylar...

        2

        ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Ankara Valisi Vasip Şahin'den son dakika gelen açıklama ile birlikte Ankara'da okullar tatil ilan edildi. Şahin " Son meteorolojik değerlendirmelere göre yarın gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için ilimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir." dedi.

        3

        ANKARA'DA HAVA DURUMU

        Ankara'da akşam saatlerinde şiddetini artıran yağmur, sağanağa dönüştü. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, yollar su altında kaldı.

        Başkentte günlerdir süren sağanak bugün de etkisini gösterdi. Akşam saatlerinde etkisini gösteren yağmur şiddetini artırarak devam etti. Sel felaketinin yaşandığı Altındağ Tatlar Köyü'nde ise bir felaket yaşanmaması için bölgedeki vatandaşlar tahliye edildi.

        Jandarma ekiplerinin çevre güvenliğini en üst seviye çıkardığı Tatlar Köyü'nün girişinde sağanaktan dolayı su taşkınları meydana geldi. Aşırı yağış vatandaşların zor anlar yaşamasına neden olurken, bölgedeki yollar ve caddeler su altında kaldı.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ