Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2023 | En güzel, resimli, kısa, uzun, duygusal, anlamlı ve özel Anneler Günü mesajı ve sözlerini annenize, teyzenine, halanıza ve ablanıza gönder
        1

        Anneler Günü'ne sayılı saatler kala, Anneler Günü mesajları gündemdeki yerini aldı. Her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü bu yıl 14 Mayıs Pazar gününe denk gelmektedir. Bu özel günde annesini mutlu etmek isteyenler için sosyal mecralar üzerinden gönderebileceği en güzel, resimli, kısa Anneler Günü mesajları ve sözlerini derledik. İşte en güzel, resimli 2023 Anneler Günü mesajı ve sözleri...

        2

        EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ MESAJLARINI GÖNDERİN

        Anneler Günü'nü kutlarken, seni düşündüğümde mutluluğum katlanıyor. Sen benim en büyük kahramanımsın, hayatımda her zaman yanımda olduğun için minnettarım. Senin sevgin ve fedakarlıklarınla büyüdüm, güçlendim ve bugün buradayım. Seni seviyorum anneciğim, bugün sana en kalpten dileklerimle bu özel günü kutluyorum.

        3

        Anneciğim, senin güzel gülüşün ve kocaman kalbin beni her zaman mutlu eder. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum!

        4

        Sevgili anneciğim, sen hayatımın en büyük armağanısın. Senin sayesinde bugün buradayım. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum!

        5

        Annem, senin varlığın benim hayatımdaki en büyük hediye. Senin güçlü olman, beni güçlü kılar. Senin fedakarlıkların, benim için yaptığın her şey, hayatım boyunca benimle birlikte olacak. Senin sevgin benim için her şeyden önce gelir. Bugün Anneler Günü ve senin için her zaman burada olacağımı bilmeni istiyorum. Seni seviyorum anneciğim.

        6

        Canım annem, sen benim en iyi arkadaşım, yol göstericim ve destekçimsin. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum!

        7

        RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ

        Sevgili anneciğim, sen benim hayatımda hiç vazgeçemediğim en özel kişiydin. Senin sevgin, fedakarlıkların, öğütlerin ve her zaman yanımda olman hayatımın yönünü belirledi. Senin sayende güçlü, başarılı ve mutlu bir kadın oldum. Senin öğütlerinle hayatta hep doğru yolu buldum. Anneler Günü'nde sana şükranlarımı sunuyorum ve seni sevgiyle kucaklıyorum.

        8

        Anneciğim, senin sevgin, sabrın ve fedakarlığın beni bugünlere getirdi. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum!

        9

        KISA, UZUN, DUYGUSAL VE EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ SÖZLERİ

        Annem, senin varlığın benim için bir sığınak oldu. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum!

        10

        Anneciğim, senin sayesinde hayatta her zaman güçlü kalmayı öğrendim. Senin sevgin ve sabrın sayesinde hayatta her zaman ileriye doğru adım attım. Sen benim yol göstericim, destekçim ve en büyük kahramanımsın. Bugün Anneler Günü ve senin için buradayım. Seni seviyorum ve sana minnettarım anneciğim.

        11

        ANNEYE, TEYZEYE, ABLAYA, TEYZEYE VE HALAYA EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

        Anneciğim, senin sonsuz sevgin ve desteklerin benim için çok değerli. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum!

        12

        Sevgili annem, sen hayatımda hiçbir zaman vazgeçemediğim en özel kişisin. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum!

        13

        Annem, senin kadar fedakar ve güçlü bir kadın olmak benim için bir hayal. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum!

        14

        Annem, sen benim için en önemli öğretmenimsin. Senin öğütlerinle hayatta hep doğru yolu buldum. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum!

        15

        Anneler Günü, senin sayende her zaman özel bir gün olarak kutlandı. Senin sevgin, fedakarlığın ve özverin sayesinde benim hayatım daha anlamlı hale geldi. Bugün, sana minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Seni çok seviyorum anneciğim.

        16

        Anneler Günü, senin gibi özel bir insanı kutlamak için tasarlanmıştır. Senin sevgin, fedakarlığın ve özverin, hayatımda büyük bir fark yarattı. Benim hayatım senin sayende daha anlamlı hale geldi. Seni çok seviyorum anneciğim ve senin için her zaman buradayım.

        17

        Sevgili annem, sen benim hayatımdaki en değerli varlıksın. Senin fedakarlıkların, sevgin ve sabrın sayesinde bugünlere geldim. Anneler Günü'nde sana minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Seni seviyorum anneciğim, seni her zaman özleyeceğim.

        18

        Annem, sen benim hayatımdaki en önemli figürlersin. Senin fedakarlıkların, sevgin ve özverin sayesinde ben her zaman güçlü kaldım. Senin sayende bugünlere geldim ve seninle gurur duyuyorum. Anneler Günü'nde sana minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Seni seviyorum anneciğim.

        19

        Sevgili annem, senin sayende hayatta her zaman mutlu oldum. Senin sevgin, fedakarlığın ve özverin sayesinde hayatta başarılı oldum. Anneler Günü'nde seni kutluyor ve sana minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Seni seviyorum anneciğim.

        20

        Sevgili annem, sen benim en büyük destekçimsin. Senin sevgin ve fedakarlıkların sayesinde her zaman hayatta başarılı olmayı öğrendim. Anneler Günü'nde seni sevgimle kucaklıyorum ve minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Seni çok seviyorum anneciğim.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ