Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa DEHŞET! Son dakika haberi: Sigara içme uyarısı yüzünden annesini öldürdü, baba ve kız kardeşini yaraladı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Show Haber'den Serhat Alattinoğlu'nun haberine göre 27 yaşındaki Reşit Yüksel evde sigara içiyordu. Astım hastası baba, oğlunu 'sigara içme' diye uyardı. İddiaya göre oğlu mutfağa giderek bıçağı alıp, anne, baba ve kız kardeşlerine acımasızca bıçakla saldırmaya başladı.

        Cani evlat, annesi Çiçek Yüksel'i bıçak darbeleriyle olay yerinde öldürürken babasını ağır yaraladı. Daha sonra kız kardeşlerine saldırarak onları da birkaç yerinden yaraladı.

        Yaralı halde pes etmeyip, harekete geçen kız kardeşler, ani davranarak kendilerine saldıran kardeşleri Reşit Yüksel'in elindeki bıçağı aldı ve babaları ile saklanan iki küçük kardeşin hayatını kurtardı.

        Kız kardeşlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Reşit Yüksel'i gözaltına aldı. Dehşet saçan Reşit Yüksel'in 'Bana küfretti' diye saldırdığı baba ise ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. Cani evlat tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ