Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir araya gelen çok sayıda kadın, sloganlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.
        Muratpaşa ilçesinde bulunan Aydın Kanza Parkı'nda bir araya gelen kalabalık grup, burada pankartlar açarak toplandı. Buluşmanın ardından kadınlar, geniş güvenlik önlemleri altında Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti.
        Çevredeki vatandaşların da izlediği yürüyüş sırasında, katılımcılar o anları cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medya platformlarında paylaştı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüyüş güzergahı boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına yoğun güvenlik önlemi aldı.
        Aydın Kanza Parkı'ndan başlayan ve sloganlar eşliğinde devam eden yürüyüş, kentin simge noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu. Meydanda yapılan basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler