Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖF yaz okulu sınav sonuçları: Tarih belli oldu mu? AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

        AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Soruları öğrenciler tarafından sıkça sorgulanıyor. 14-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen AÖF yaz okulu sınavının sonuçları için Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılacak açıklama bekleniyor.

        AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN?

        AÖF yaz okulu sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağıyla ilgili henüz Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından açıklama yapılmadı.

        AÖF 2019 KAYIT YENİLEME BURADA

        Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere İnternet başvurularını buradan yapabilirler.

        REKLAM

        Başvuru ve kayıt tarihi: 2 Eylül - 18 Ekim 2019

        AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

        AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

        Adaylar okudukları veya mezun oldukları alanlarda olmamak üzere; lisans eğitimi alanlar lisans veya önlisans programlarına; önlisans eğitimi alanlar sadece önlisans programlarına internetten başvurarak kayıt yaptırabilecek.

        Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı "İkinci Üniversite" linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

        İnternet başvuru işlemleri, 2 Eylül ile 18 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek. Kayıt işlemleri ise 2 Eylül ile 17 Ekim mesai bitimine kadar devam edecek. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayan öğrenciler ise 18 Ekim 2019 tarihinde bizzat veya yakınları aracılığıyla başvuru yaparak kayıtlarını gerçekleştirebilecekler. 18 Ekim 2019 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacak.

        REKLAM

        AÖF KAYIT ÜCRETLERİ NE KADAR?

        AÖF 2019 kayıt ücretleri belli oldu.

        Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit ₺220,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit ₺240,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ