Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Arsenal Menajeri Mikel Arteta koronavirüse yakalandı! Premier Lig maçları oynanacak mı - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in menajeri Mikel Arteta koronavirüse yakalandı! Londra ekibinden yapılan açıklamada antrenman tesislerinin kapatıldığı ve tüm futbolcuların kişisel olarak karantinaya alındığı duyuruldu!İngiltere'de son olarak Manchester City, bir futbolcularının aile üyelerinde koronavirüs tespit edildiğini,söz konusu oyuncunun bireysel olarak izole edildiğini ve durumunun takip edildiğini belirtmişti.

        LEICESTER CITY'DE DE KORONAVİRÜS ALARMI VAR!

        Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de de 3 oyuncu bugün koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alınmıştı. Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün de forma giydiği Leicester City'nin teknik direktörü Brendan Rodgers, "Birkaç oyuncumuzda koronavirüs belirtileri görüldü. Durumlarını takip ediyoruz ve önlem amaçlı takımdan uzak tutuyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

        REKLAM
         Çağlar'ın takımında koronavirüs şüphesi!
        Çağlar'ın takımında koronavirüs şüphesi! Haberi Görüntüle

        4 AŞAMALI MÜCADELE EYLEM PLANI AÇIKLANDI

        İngiltere'de koronavirüs vakası sayısı 596'ya yükselirken ölü sayısı 10'a yükselmişti. Hükümet, "Cobra" adı verilen bir acil durum komitesi kurarken Başbakan Boris Johnson, "Daha birçok aile, vadeleri dolmadan sevdiklerini kaybedecek." diyerek 4 aşamalı mücadele planında ikinci aşamaya geçilmesine karar verildiğini açıklamıştı.

         Dybala'da da koronavirüs tespit edildi
        Dybala'da da koronavirüs tespit edildi Haberi Görüntüle

        PREMİER LİG YÖNETİMİ ACİL OLARAK TOPLANACAK

        Premier Lig ise bu hafta sonu oynanacak maçların daha önce planlandığı gibi seyircili oynanacağını açıklamıştı. AP'nin haberine göre Arteta'nın koronavirüse yakalanmasının ardından kararını değiştiren Premier League yönetimi, yarın sabah acil durum toplantısı düzenleyecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ